sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Kengitystä ja Sisua

 Moi! Tänään menin 12 aikoihin tallille että kerkesin essin kanssa vähän köpötellä ja käytiin ottamassa pikkasen tonttukuvia myös..siivoilin siinä sit kaappia ja olin sisun (ylhäällä videossa) ja essin kanssa kun niitä kengitettiin.. Essi piti taas rauhottaa ja se on niin ärsyttävää ku se ei meinaa antaa rauhottaa itteensä.. Sit kun kummatkin pollet oli kengitetty menin ratsastelemaan Sisulla vähäks aikaan maneesiin. Sisu aluks säikky vähän kaikkee maneesissa ja kulki tosi varovasti, mutta pikku hiljaa rupes olemaan jo rennompi ja pystyin ruveta työskentelemään jo kunnolla.. Otin aika paljon käynti ja ravia alkuun ja parit kierrokset laukkaa kumpaankin suuntaan ja loppuravit ja käynnit koska oli niin kylmä niin en halunnut hiostaa hevosta.. kuitenkin sillein että heppa saa liikettä. Kerron vielä että en oo kunnolla ratsastanu sisulla ikinä ennen, pelkästään loppuravit joskus ravailin kesällä. Muistakaa katsoa alempaa tän päivän tonttukuvat ! ;)

7 kommenttia:

  1. Kukas tää sisu on? Näyttää kivalta! Meinasitko kiivetä selkään useamminkin?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisu on mun kaverin ylläpito hevonen. :) Ja se on enään tuolla jukolassa kuukauden verran noin että en pysty sillä sit enään ratsastelemaan.. Kyllähän mä mielelläni nousisin selkään jos vaan pyydetään :)

      Poista
  2. meetkö oliver karman estevalmennukseen ? :)

    VastaaPoista
  3. Kivan olonen blogi, tykästyin heti banneriin johon on selkeästi panostettu. Videolla hyvännäköistä menoa, komea hevonen. :) Rupean lukijaksi. Käy toki kurkkaamassa meidänkin blogia jos kiinnostusta on,
    www.lasikavios.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kiitos :--) Olipas piristävä kommentti. Käyn toki kurkkaamassa ! :)

      Poista
  4. Miten saat ton videon isoks? :o oon ite pähkäilly tätä jonkin aikaa...

    VastaaPoista