sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Suojakallio 70cm & 80cm

JOOOOO :D hahah naurattaa jo ennenkun alan edes kirjoittaa.. Elikkä lähdettiin tänään tallia kohti n. 8 aikoihin piti lähtee jo aikasemmin,että oltais varmasti keritty,mutta eipä se haittaa.. päästiin kopittamaan Essiä vähän vaille puol 9. E ajatteli olla taas jälleen hankala eikä suostunut mennä koppiin, puol tuntia siinä sit melkein vierähti että poni saatiin koppiin ja matka alkoi. Kisat alkoi 10 ja matkaa kesti vähän päälle tunnin, mutta isi päätti pikkasen mennä kopin kanssa ylinopeutta ja oltiin 5 vaille 10 kisapaikalla enkä kerennyt edes radantutustumiseen. Laitoin E nopeesti valmiiks ja hyppäsin kyytiin...Katoin siinä pari rataa, että opin sen ja sit olikin jo mun vuoro. Huimat 10 minuuttia kerkesin kisapaikalla olla. :D Puhdas rata sieltä oli ja ruusuke tuli (kaikki puhtaan radan saaneet sai ruusukkeen).

80cm pääsin sitten verkkaamaan ihan kunnolla ja kerkesin tutustua jopa rataankin. E oli tosi hyvän olonen verkassa ja oli kyllä 70cm radallakin vaikka verkka jäikin lyhyeksi. Verkkasin Essin kumpaankin suuntaan ja otin pari hyppyä ja oi että oli hyvän tuntuinen.
80cm radalla kuumui vähän, mutta se ei menoa haitannut, puhdas rata tästäkin. Tulin 11/27 ja ooon tosi tyytyväinen. :--)
Image and video hosting by TinyPic
Essi ottaa varman päälle ettei vaaan tipahda ! ♥

2 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi! Millon oot saanu essin ja miten se tuli sulle ? Kauan essi on ollu sulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) sain essin just ennen joulua vähän niinkun joululahjaksi.. ja löydettiin Essistä ilmoitus htnetistä ja käytiin kokeilemassa sytä jyväskylässä Polleparkissa.. Essi on ollu mulla joulukuusta asti eli öö kohta varmaan n.puolvuotta jos oikein osaan laskea :D

      Poista