lauantai 30. kesäkuuta 2012

leiri 2012

Moi, olin tän viikon leirillä ma-pe ja oli ihan super mukavaa. Tunnit oli aamusin ja iltapäivällä. Aamu tunnit oli kevyempää silee/puomi juttuja ja iltatunnit oli sitten hyppyä.
Maanantaina,tiistaina ja keskiviikkona oli aamuisin pientä puomijuttua ja meni ihan kivasti. Iltasin oli saman tyyppistä, mutta estemuodossa ja ne meni itseasiassa tosi hyvin. Keskiviikkona menin estetunnin tuntihevosella väiskillä ja Sanna sai mennä Essillä. Väiski on suomenhevonen joka oli mulla n. vajaa ½ vuotta vuokralla 3x viikossa. V on vähän sellainen..hmm hidas. Väiskiä täytyy oikeesti ratsastaa esteillä että se hyppää kunnolla. Tunti meni ihan hyvin ja tykkäsin pitkästä aikaa mennä Väiskillä ja jollakin muulla kuin Essillä.
DSC_0591
DSC_0589
DSC_0521
DSC_0578
DSC_0566
torstaina meillä oli aamulla jtn laukkajuttua, mutta en päässy sille tunnille kun mulla oli allergiatestit jyväskylässä, illalla meillä oli maastoesteitä. E meni muuten tosi hyvin mutta haudan kanssa oli ongelmia ja pieniä keulimisia oli havaittavissa + steppausta ja puskissa hyppimistä. Kivaa kuitenkin oli.

Perjantaina meillä oli ensimmäisellä tunnilla Rataharjoitus ja saatiin suunnitella rata leiriporukalla. perusrata oli 1-8 ja uusinta 9-13. Hyppäsin 90cm ja 90cm oli sarja ja trippeli. Sarjan b-osalle tuli kielto, mutta sitten se meni hyvin sujuvasti paitsi a-osalle tuli pudotus, 8 esteelle tuli myös pudotus. Iltatunnilla mentiin ilman satulaa palauttavaa n. ½ tuntia. Oli ihan super mukavaa ! :---)

Leiri oli kokonaisuudessa ihan super mukava ja onnistunu. Opin paljon paljon lisää ja sain taas pari uutta kaveria. Essi saa nyt pari vapaa päivää ja käyn maanantaina ratsastelemassa kevyesti essillä ja pesen sen ym. Tiistaina lähden sitten riparille ja Anni liikuttelee muutamana päivänä.
Lisää kuvia tulee heti kun saan niitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti