keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

hieronta

Essi pääs tänään hierontaan. En tiedä yhtään onko sitä hierottu ennen, mutta se ainakin tykkäs siitä. Saatiin paljon erillaisia ohjeita ja vinkkejä ja toivottavasti niistä on nyt hyötyä. Ruvetaan Essin kans nyt käyttämään martingaaleja että se rupeis pitämään sitä päätä alhaalla eikä kulkis niin jännittyneesti. Juoksutuskin täytyis tapahtua kerran viikossa että se pääsis menemään pitkänä. Estesatulaa me ei nyt päästä käyttämään ennenkun se ollaan topattu, oli meinaan toosi huonossa kunnossa.(en oo toki ite tajunnu ollenkaa kattoo sen kuntoa. :D)
Essin ruokaan lisätään nyt magnesiumia ja öljyä vähitellen. Myös merisuolaa koska E ei nuole ollenkaa suolakiveä.
Takajalat täytyis ainakin venytellä joka pv, tehdä ylämäkeen perutuksia ja takapää väistöjä. Neidin takamus on TOSI timmissä kunnossa ja ehkä vähän liiankin, koska kun hieroja tökkäsi essin persettä niin näytti siltä että se ois tökännyt kiveä, hui.
Essin persusta täytyy siis myös hieroo ja taputella ym. aina ennen ratsastusta.

Tänään Essi sai sit vapaapäivän ja menin tunnille Jukolan hevosella Viltsulla. :--D mentiin istuntaa/esteitä. Täytyy kattoo jos huomenna jaksaisin laittaa pari videoo. Nyt en kyllä jaksa kun oon niiin loppu et nyt nukkumaan ! :)
Terkuin Mila ja ESsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti