torstai 26. huhtikuuta 2012

gramaanikuuri

Moi, Essillä oli maanantaina hieronta ja mitään uutta ei ollu tullu, mutta peppu on vieläkin tosi timmissä kunnossa.
Tiistaina pääsin siis myös Estevalkkaan ja mentiin sarjoja lävistäjällä toisella lävistäjällä oli este-2 laukkaa-este-1 laukka-este ja toisella oli este-2 laukkaa-este
Essillä oli pikkasen virtaa ku oli ollut pari vapaata.
Image and video hosting by TinyPic
Keskiviikkona oli ihana keli ja oltiin ulkokentällä!! Oli ihan huippua kun pääsi ratsastamaan isolla ulkokentällä, aurinkolasit päässä ja hyvin toimiva hevonen alla aurinko paistaen. Näitä lisää.
Essi oli keskiviikkona tosi hyvä. Menin tunnilla gramaaneilla ja E laskipäätä jo alkukäynneissä hyvin alas vaikka gramaanit oli löysällä (yleensä essi siis pitää päätä ihan taivaissa). Taivuttelin ja asettelin Essiä kumpiinkin suuntiin ja tein ympyröitä ym. Tunnin aiheena oli kiemura-ura ja taivuttelu, asettelu + voltti.
Aloitettiin Käynnissä menemällä pitkillä sivuilla kiemura-uraa hyvässä ja pitkässä käynnissä. Siirryttiin raviin ja ravailtiin hetki kokouraa käyttäen ja annoin essin venyttää kaulaa aluksi eteen-alas, mutta rupesin lyhentämään ohjia vähitellen mutta annoin essin mennä kuitenkin vähän pidempänä eikä niin kooten. Ruvettiin menemään samaa tehtävää ravissa mitä mentiin käynnissä ja E oli tosi hyvä. Lisättiin hetkenkuluttua tehtävään myös voltti ja laukat. E oli laukoissa yllättävän kevyt, olisin voinut laukata sillä siinä vaan kokoloppuillan, kun tuntu niin ihanalta.
Loppuravit menin eteen-alas. Essi oli kokotunnin tosi rento ja meni hyvin, gramaanit oli melkein kokoajan löysällä.
Pidän nyt sellaisen gramaanikuurin eli menen myös tänään ja lauantaina gramaaneilla. Eilen Essillä oli vapaa päivä.
Image and video hosting by TinyPic
6.6 meillä on Ponilaaksossa seuraestekisat ja osallistun 70cm & 80cm.

1 kommentti:

  1. Ihana lukee teiän kuulumisia kun Essi on niin mukava tamma ja kirjoitat vielä lisäksi sujuvaa ja mielenkiintoista tekstiä!

    VastaaPoista