perjantai 6. tammikuuta 2012

Valmennusta

Moi ! Mulla oli eilen eli perjantaina Katin estevalmennus, milloin hyppäsin ensimmäisen kerran kunnolla Essillä. Hih oli muuten jänskää. Kävelin aluks aika pitkät alkukäynnit pitkin ohjin ennenkun otin ravia. Ravailin siinä jonkun aikaa ja virittelin Essiä. E tuntui jo verkassa tosi hyvältä ja sitä se olikin. Ravissa kulki hyvin eteenpäin ja niin päin pois. Otin myös laukkaa ympyrällä vasemmassa kierroksessa vähäisen. :--)
Mentiin tänään keskihalkaisijalla jumppasarjaa. Aluksi mentiin pelkkää puomijuttua eli oli n.5-6 ravipuomia jos oikein muistan ja ravipuomien jälkeen tuli pysähdys ja pieni väli ja olikohan sitten 3 ravipuomia. E oli aluksi vähän hätäinen siinä ja lähti vähän vauhilla puomeille, koska en osannut varautua ja pysähdys meni vähän niin ja näin,mutta pysähtyi kuitenkin. Tultiin sitä muutama kerta ja rupesi menemään jo paremmin E kuunteli paremmin ja rupesi pysähtymään paremmin. Sitten tultiin sama tehtävä, mutta ne 3 viimeistä ravipuomia vaihtui ristikoksi. eli ravissa sisään sama juttu pysähdyksineen ja ravissa ristikko laukassa ulos ja suunnan vaihto. Tämä tehtävä rupesi menemään sitten jo paremmin. siinä jonkunlainen sydeemi tehtynä ! :D ja mähän en todellakaan oo mikään mestari noitten tekemisessä joten haha !

Apua anteeks mulla on siis tosi huono muisti ja en todellakaan enään muista miten me niitä juttuja mentiin,mutta siit ensimmäiseksi kerraksi meni tosi hyvin omasta mielestä ! Vaikka E onkin esteille kuumuvaa sorttia niin pääsin hyvin perille sen aikeista ja pysyin mukana. Mentiin koko sydeemiä ainakin lopuksi silleen että oli ravipuomit-ristikko-ristikko-pysty 3 laukkaa ja okseri > suunnanvaihto lävistäjälle ja puomin yli suunnanvaihto. Tuo onnistui yllättävän hyvin multa ja Essiltä. Mutta ihan lopuksi tultiin pelkkä okseri silleen pelkästään että laukattiin niin läheltä jumppasarjan tolppua kun mahdollista ja siitä oikastiin ja hypättin okseri> vaihettiin suunta annettiin laukata pitkäsivu ja laukattiin toiselta puolelta samallailla ja hypättiin okseri. Tuo ei taas menny nappiiin meiltä koska E rupesi kuumuun siitä okserista joten enköhän vetäny ohjista ja heppa kielsi esteelle. noh tullaan sit uudestaaan samallailla ja taas kieltää. MUTTA kolmaskerta toden sanoo ja meni yli :--) oon niin ylpee mun mussusta. Kuviahan ei taaskaan ole :--D huppista
Tänään Neidillä on siis vapaa pv jos porukat ei käy sitä taluttelemassa koska itse lähden Lempäälään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti