torstai 12. tammikuuta 2012

HURJAAA

Mooi ! Mulla oli Tiistaina katin Estevalkka joka meni omasta mielestä tosi hyvin. Hypättiin 4 esteen jumppasarjaa. Ennen jumppaa oli pääty ympyrällä puomi joka ylitettiin. Tultiin sitä myös ilman jalustimia ja ilman ohjia. korkeus ei ollut kyllä siitä pikkuristikosta korkeempaa. Hepat oli toosi innoissaan.
Noh siirrytään sit eiliseen. Menin heti koulusta melkein suoraan tallille, koska kengittäjä oli tallilla ja kokeili kengittää Essiä ilman rauhoitusta, eipä onnistunut. E peruutteli ja meni eteenpäin sivuille ja jokapuolelle välillä jäi kengittäjä essin ja karsinanoven väliin ja huhhuh. E oli kyl ihan järkyttävä. Ei se vaan antanu koskee sen jalkoihin. :o Rauhotettiin se sitten tänään aamulla ja sit se kengitettiin. :--)
Sit viel eilisestä "ratsastustunnista". Kerettiin menemään eilen puolituntia maneesissa vähäisen ristikkotehtävääkin kunnes naps sähköt lähti. Maneesi oli ihan pilkkopimeä eikä kukaan nähny ketään. Essi oli hyvin rauhallinen ja asiallinen ja pikkasen vaan ihmetteli että "mitäs täällä tapahtuu". siinä sitten yks heppa lähti laukkaamaan maneesia ympäri ja tyttö tippuu selästä. Välillä kuuluu kauheeta kolinaa ja pelättiin että nyt on joku tyttö sielä ihmisen ja seinän välissä. Yhdessä vaiheessa oli 2 hevosta vapaana ja toinen niistä laukkas esteitä päin. Olihan se hurja ku sai pelätä että millon hevonen juoksee päin. Muhun ja Essiin törmäs vaan yks hevonen pikkasen mutta ei tapahtunut mitään. Hepat oltiin saatu kiinni niin mentiin maneesista pihalle ulkokentälle. rauhoteltiin tilannetta, hevosia ja ihmisiä. Mentiin sit takasi heppojen selkään ja ravailtiin siinä kentällä hetki kun siihen tuli sitten valot. Oli kyllä niin hurjin kokemus ikinä, että ei mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti