perjantai 2. maaliskuuta 2012

laukanvaihtoja,shoppailua ja kisajutskuui

DSC_1058
DSC_1071

Moikka ! sori ei oo tullu nyt postailtua paljoo, heh. Mulla on nyt ollu loma viikon ja siis ens viikolla pitäis mennä taas kouluun.
Tiistaina me hypättiin muutaman tallilaisen kanssa, en jaksa nyt ruveta selittää siitä mutta hyvin meni ja kivaa oli ! Eilen mä menin vähän laukanvaihtoja ja oli kyl hupaisaa. Vaikka olinki yksin maneesissa niin nauroin itekseni enemmän kun laki sallii. Alku verkka meni ihan ookoosti. Sitten kun siirryin laukkoihin niin hupi alkoi. E leikki välillä kenguruu välillä aropupuu ja välillä en tiedä ees mitä se leikki. Se hyppi ja pomppi ja loikki ja hahaha oli niin hauskaa. Loppujenlopuks ne vaihdot rupes kuitenkin sujumaan jo vähän paremmin.
Nyt ainakin tiedän että laukanvaihtoja täytyy treenata enemmän. :D

Mutta sitten TITTIDIIDIDIIIII osallistun ensviikon sunnuntaina eli 11.3 ALUE-ESTEKISOIHIN. okei joo niissä on 60cm & 80cm seuraluokat joten osallistun 80cm. Pikkusen jo jänskättää. Tän viikon sunnuntaina eli 4.3 eli huomenna ois ns. "sääntöjenkertaustilaisuun" tallilla jossa ei aluelupaa omaavat kertaa säännöt ym.
Sen jälkeen on sellainen rataharjoituskilpailu, missä tosiaan palkintona saa hyvänmielen. Osallistun siihen sitten 60cm. :--)

Käytiin myös porukoitten kanssa Tuurissa hmm keskiviikkona. Ostin essille uuden fleesloimen sellasen perus ruskeen kivan, botsit, riimunarun ja itselleni uudet ratsihousut. :)
Tuossa ylhäällä tosiaan vielä pari kuvaa ja yks video viimeviikon pompputunnista ! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti