lauantai 24. maaliskuuta 2012

hyppyjä


Tajuuttekohan tosta mitään ? =D
Tänään olin hyppäämässä Veeran kanssa maneesissa.. Oli ihan huisii. käynnissä taivuttelin ja asettelin essiä ulospäin ja tein paljon erillaisia teitä ym. Ravissa sama taivutteluja ym. ja paljon ympyröitä. Laukassa otin vähän kiinni ja päästin ja otin taas kiinni ja päästin. sit menin ympyrällä (soikiolla) puomeja ja yritin saada samat välit, meni jättebra. Mentiin eka tuota kolmoissarjaa korkeutena ristikko muutaman kerran, mutta nostettiin sit. Mentiin muutenki erillisinä tehtävinä noita ja sit tultiin ratana. ja lopullisessa radassa oli esteet 80cm- 105cm :--)
Meni oikeesti tosi hyvin, että en ois kuvitellu näin hyvin menevän. Pari kieltoo tuli, mutta sit kyl yli mentiin ! :) jes
tuos viel viimesestä sarjasta video.

2 kommenttia:

  1. Onpas mukavaa että Essikin on saanut hyvän kodin :) Kävin itsekkin katsomassa sitä kaksikin kertaa kun etsin itelleni hevosta, mutta ei vaan jotenkin kuitenkaan ollut niin oman tuntuinen, mutta todella mukava tamma kyllä! Löysin sitten kuitenkin kivan oman hepan, vaikka essi ei ollutkaan sopiva ja mekin ollaan pikkuhiljaa alettu kisata ja ollaan käyty kerran katin pitämässä aluekenttävalmennuksessa eli mekin täällä keski-suomen alueella. Liityin lukijaksi, kiva blogi ja on hauska lukea essin kuulumisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, kiva! Essi on kyllä tosi mukava ja hyvin on meilläkin alkanu yhteistyö pelaamaan.

      Poista