torstai 19. syyskuuta 2013

kaikkee turhaa

1012699_650921074921087_348785975_n 1004894_650920334921161_1705266838_n 1001655_638166229529905_61518410_n Moikka, mulla ei varsinaisesti oo mitään asiaa, mutta mulla on todella tylsää niin aattelin tulla höpöttelee vaan jotain. Itseasiassa on mulla sellasta asiaa, että tosiaan kun opiskelen jyväskylässä ja asun täällä asuntolassa niin Essin liikunta on jäänyt todella vähälle eli toisin sanoen se pääsee liikkumaan kunnolla vain viikonloppussin ja ehkä kerran arkisin, koska en ole löytänyt sille ketään liikuttajaa. Tänään kuitenkin sain viestin yhdeltä tytöltä joka opiskelee Ypäjän hevosopistolla ja on nyt seitsemän viikkoa Jukolassa työssäoppimassa. Riikka oli kertonut hänelle että etsin Essille liikuttajaa ja laittoi viestiin että hän voisi liikuttaa essiä aina joinakin päivinä töitten jälkeen. Noh todellakin suostuin. Ja käyn alkuviikosta näyttämässä tälle tytölle Essin kamat yms, että hän pääsee sitten menemään neidillä. :)
  Keskiviikkona ois korpilahdella Oliver Karman valmennus, mihin suunnittelin, että menisin. Täytyy vaan pitää sormet ristissä ja toivoo että iskällä ei ole töitä, että pystyy tuomaan Essin korpilahdelle. Tosiaankin teemme siis niin että laitan vklp Essin kaikki hyppykamat kisakaappiin valmiiksi ja iskän ei tarvitse kun vain laittaa kaappi ja heppa koppiin ja ajella tälle tallille missä valmennukset on ja itse menen jyväskylän keskustasta linja-autolla tänne tallille.
 Sunnuntaina mulla ois sit myös Pauliinan valmennus jota odoitan aika innolla koska Pauliina on niin huippu valmentaja ja tullaan hyvin toimeen hänen kanssaan. Suunnittelin kanssa et jos osallistujia nyt tulee niin ensvklp ois Killerillä alue-estekisat joihin ois kiva päästä ku on niin lähellä ja ei oo kisoissa tullu käytyä tänä kautena vielä. hups. Tos ylemmäl on pari kuvaa ypäjältä, kun en näköjään ollu pistäny sieltä mitään kuvia enkä tekstiä tänne suuntaan, ja sit kolmas kuva on hyppytreenistä kesällä joku viikko en nyt muista mikä.

2 kommenttia:

  1. Kannattiko lähteä asuntolaan asumaan? Mikset voi kulkea keuruulta jyväskylässä koulussa? Meinaatko näin jatkaa koko opiskelujesi ajan? Heppaparka!

    VastaaPoista
  2. ano : kyllä kannatti, koska olisin todella väsynyt jos kulkisin joka päivä jkl-keuruu väliä. Olisin siirtänyt Essin jyväskylään jollekkin tallille jos opiskelisin jyväskylässä kauemmin kun vuoden. Mutta vuoden takia on aivan turha vaihtaa tallia. Niinkun sanoin niin en aijo koska nyt sain essille liikuttajan. Joten Essi saa taas säännöllisesti liikuntaa joka viikko samallailla niinkun ennenkin. Tässä oli nyt vaan tämmöinen kuukauden"jakso" millon Essi oli vähemmällä liikkumisella. Mutta liikuntaa se silti sai joka viikko

    VastaaPoista