torstai 22. joulukuuta 2011

yllätyyyys !

Moikka ! Nytten se tulee nimittäis YLLÄTYSPOSTAUS ! hihii.
Jep eli käytiin siis maanantaina koeratsastamassa yhtä aivan ihanaa tammulia Essiä. Essi on 12 vuotias trakehner tamma jolla on kisattu aluemetriä ja startattu kentässä tuttaria.
Koeratsastus meni hyvin. Aluksi Essi oli hyvin rauhallinen ja mukava otettiin ravia ja laukkaa kumpaankin suuntaan alkukäyntien jälkeen ja E oli aivan ihanan tuntunen rakastuin siihen jo ekoissa raveissa. Laukkojen jälkeen hyppäsimme vähäisen. Tulin ekaks ristikkoa ravissa ja se meni todella hyvin. Tulin myös laukassa muutaman kerran pystyn. Ensimmäiset hypyt meni ihan penkin alle, koska en tuntenut Essiä vielä joten en tiennyt miten se hyppää. Pari kertaa siinä kun hyppäsin vielä niin rupesi sujumaan paremmin. tykästyin Essiin.
Noh minä epäröin hetken että miten siinä tehtäis ostetaanko vai ei, olin jo sillä suunnalla että kai sitä voisi ettiä jonkun toisen hevosen, mutta mietin siinä sitten autossa vielä hetken että todellakin otetaan hevonen !
Tänään oli eläinlääkärin tarkastus joka meni hyvin. taivuttelusta E ei oikein tykännyt ja jouduttiin tehä kaikenmaailman konstit että E saatiin taivuteltua. Kaikki meni hyvin ja niin siinä kävi, että Essi on nykyään minun ikioma hevonen ! :)
Oon kyllä niin iloinen että otimme Essin. Image and video hosting by TinyPic
TERKUIN MILA & ESSI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti